4. تحلیل مکانیزم آلودن غشا برای فرآیند الترافیلتراسیون پروتئین کشک
فرآیندهای غشای مبتنی بر فشار، شامل اسمز مع (RO)، نانوفیلتراسیون (NF)، الترافیلتراسیون (UF) و میکروفیلتراسیون (MF) برای جداسازی باکتری از کشک، تغلیض و کانی زدایی کشک، تفکیک پروتئین های کشک، بازیابی پروتئین ها از آب های حاصل از فرآیند صنعت لبنیات و اهداف دیگر استفاده شده اند. علاوه بر UF کم فشار، NF مبتنی بر فشار نسبتاً زیاد و RO به عنوان ابزاری برای بازیابی پروتئین ها در فرآوری کشک، گزارش داده شده اند، جایی که تزریق بیشتر مواد محلول کوچک و نمک ها ممکن است حاصل شده باشد. اما، انرژی پمپاژ زیاد و ویسکوزیته یا گرانروی زیاد لیکوئرها یا عصاره ها، ضریب غلظت حداکثر قابل حصول را محدود می کنند. علاوه بر آن، آلوده شدن برگشت ناپذیر تحت فشار هوای زیاد معمولاً باعث می شود بازیابی شار غشا علیرغم تمیزکاری، دشوارشود. بخصوص با MF و UF آلودن درازمدت هر دوی کشک شیرین واسیدی و کاهش مداوم انتقال، زمان عمر تجهیزات فیلتراسیون را محدود می کند. تاکنون، هیچ بررسی در مورد دلایل علتی و مکانیزمی فرآیند آلودگی در طی MF و UF، وجود نداشته است (استینهاوئر، مارکس، بوگندورفر و کولوزیک، 2015). رفتار شار و نگهداری مشاهده شده در الترافیلتراسیون ممکن است به مکانیزم های آلودگی بسیاری (یعنی برهمکنش های آبگریز، برهمکنش های الکترواستاتیکی) و خواص پروتئین (یعنی رفتار تجمع، اندازه)، ارتباط داشته باشند.
ادامه مطلبترجمه مقاله سیستم سازی مراقبت پرستاری با استدلال مبتنی بر مورد و هوش مصنوعی
ترجمه تخصصی مقاله زبانشناسی اجتماعی
مقاله انگلیسی شخصیت، فضیلت و اخلاق در بین جوانان
ترجمه مقاله تامین مالی زنجیره تامین
پروتئین ,کشک، ,زیاد ,الترافیلتراسیون ,فرآیند ,آلودن ,الترافیلتراسیون پروتئین ,بازیابی پروتئین ,فرآیند الترافیلتراسیون ,برای فرآیند ,مکانیزم آلودن ,فرآیند الترافیلتراسیون پروتئین ,برای فرآیند الترافیلتراسیون ,تحلیل مکانیزم آلودن